Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Icardi’den Sevindiren Haber Geldi !

Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli golcü

Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli golcü oyuncusu Mauro Icardi, antrenmanının tamamında ilk kez maskesiz olarak takımla beraber çalıştı. Icardi antrenmandaki performansıyla teknik heyeti sevindirdi. Mauro Icardi bugün Trabzon’a götürülecek ve şans verilmesi halinde dev derbide maske takmadan sahada olacak.

Trendyol süper Lig’de zirve yarışında olan Galatasaray, Mauro Icardi’nin sevincini yaşıyor. Geçtiğimiz günde İstanbul’a dönen oyuncu takımı ile birlikte çalıştı. Tecrübeli golcü ilk kez Fenerbahçe müsabakasından sonra maskesiz olarak idmana çıktı.

Takıma geri dönen Icardi’nin antrenmanlarda gayet iyi performans sergilediği ve bu performansından dolayı teknik heyeti mutlu ettiği ifade edildi. Trabzonspor maçı kafilesine katılan Icardi, yarın maçta oynaması halinde sahaya maskesiz çıkacak.

ICARDİ’NİN GÖZÜNDEKİ MORLUK GEÇTİ

Fenerbahçe ile 24 Aralık’ta oynanan mücadelede yüzündeki kemiklerinde kırık oluşmuştu. Uzun zaman sonra sahalara dönecek olan oyuncunun gözündeki morluğun da büyük oranda geçtiği kaydedildi.

İYİ DURUMDA

Takımı ile beraber 2 gündür antrenmanlara çıkan Icardi’nin kendini iyi hissettiği belirtildi. Fiziksel açıdan tam hazır olmayan Icardi’nin yinede beklenenden iyi durumda olduğu kaydedildi.