Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hollanda – Türkiye Maçı Muhtemel 11’ler Ve Tüm Detaylar

Euro 2024 son 16

Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalan A Milli Takım, bugün Hollanda ile karşılaşıyor. Milli Takımımızda İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. UEFA’nın Merih Demiral’e ise 2 maç ceza vermesi nedeniyle o da bu karşılaşmada görev alamayacak. Almanya’nın başkenti Berlinde oynanacak mücadeleye Türk futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar…

A Milli Takımımız EURO 2024’te son 8 takım arasına adını yazdırmayı başardı. Son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 ile geçerek çeyrek finale kalan Millilerde gözler şimdi Hollanda maçına çevrildi. Teknik direktör Montella yönetiminde turnuvada büyük bir başarı yakalayan Ay-yıldızlı temsilcimiz, oynadığı 4 karşılaşmadan 3’ünde galip gelmesini bildi. Türkiye Hollanda karşısında galip gelmesi halinde İngiltere-İsviçre eşleşmesinin kazananıyla yarı finalde karşılaşacak. İşte karşılaşmaya dair tüm ayrıntılar…

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA ?

Hollanda-Türkiye maçına Berlin Olimpiyat Stadı ev sahipliği yaparken karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Hollanda-Türkiye karşılaşması 6 Temmuz Cumartesi saat 22.00’da TRT 1 ve TRT tabii üzerinden naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’ler 

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler.

HAKEMLER

Hollanda ve Türkiye maçını, Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Turpin’in yardımcılıklarını vatandaşları Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi, Alman Felix Zwayer olacak.

Maçın VAR hakemi ise Fransız Jerome Brisard olacak.

 MİLLİ TAKIMI 4 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET ALDI

Ay-yıldızlı takım; Portekiz, Gürcistan ve Çekya’nın yer aldığı F grubundan, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak Portekiz’in ardından grubu 2. sırada tamamladı. Milliler son 16 turunda ise D grubunu lider tamamlayan Avusturya’yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

HOLLANDA SON 16’DA RAHAT KAZANDI

Rakibimiz Hollanda ise Fransa, Avusturya ve Polonya’nın yer aldığı D grubunu 4 puanla 3. sırada tamamladı ve en iyi 3’üncüler arasından son 16’ya kaldı. Son 16 turunda Hollanda, Romanya’yı 3-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

GÖZLER İNGİLTERE- İSVİÇRE MAÇINDA 

Milli takımımız, çeyrek finalde Hollanda’yı elemesi halinde İngiltere- İsviçre maçının kazananıyla yarı finalde karşılaşacak. Yarı final maçı, 10 Temmuz’da Dortmund’da oynanacak.