Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEDEP Eş Genel Başkanı “Cuma Namazının Kazasını Kılarız” Dedi

HEDEP Eş Genel Başkanı

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakır, Hakkari’de düzenlediği miting cuma namazına denk geldi. Ezan okumasıyla birlikte Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlara, “Sevgili Hakkarililer dağılmayın. Cumanın kazasını kılarız. Namazımızı da kılarız bekleyin” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Hakkari’de miting düzenledi. Miting alanında toplanan vatandaşlar ezanın okumasıyla birlikte Cuma namazına gitmek için harekete geçtiler. Vatandaşların dağıldığını gören HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan konuşmasını yarıda keserek, “Sevgili Hakkarililer dağılmayın. Cumanın kazasını kılarız. Namazımızı da kılarız bekleyin” dedi.

“CUMANIN KAZASINI KILARIZ!”

Yerel seçimler için çalışmalarına devam eden HEDEP, Hakkari’de miting düzenledi. Mitinge gelen HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, konuşma yaptığı esnada Cuma namazı için ezan okundu. Bakırhan, ezanın okunmasıyla birlikte Camiye gitmek için hareketlenen vatandaşlara “Sevgili Hakkarililer dağılmayın. Cumanın kazasını kılarız. Namazımızı da kılarız bekleyelim” ifadelerini kullandı.