Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor – Fenerbahçe Muhtemel 11’ler !

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’na Fenerbahçe’yi konuk edecek. İşte müsabaka hakkında tüm detaylar…

Trendyol Süper Lig'in 28.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin’de Hatayspor’un konuğu olacak.

Mersin Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu zorlu mücadele bugün saat 19.00‘da beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE’NİN SON DURUMU

Sarı-lacivertli takım haftaya topladığı 70 puan ile ikinci sırada giriyor. İsmail Kartal’ın başında bulunduğu Fenerbahçe, Süper Lig’de geride kalan 27 haftada 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli takım Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

HATAYSPOR’UN SON DURUMU

Eski kaleci Volkan Demirel’in başında olduğu Hatayspor ise 28. haftaya topladığı 29 puanla 16. sırada giriyor. Volkan Demiral’in başındaki Hatayspor Lig’de oynadığı 27 karşılaşmada 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Joshua King ve İrfan Can Kahveci bu müsabakada forma giyemeyecek. Cezalı duruma düşen Djiku’da bu maçta forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig’de 21. hafta Samsunspor maçında sakatlanan ve uzun süredir forma giyemeyen Brezilyalı yıldız Fred, Hatayspor maçının kadrosuna dahil edildi. Teknik direktör İsmail Kartal’ın şans vermesi durumunda Fred bu mücadelede forma giyebilecek.

MUHTEMEL 11’LER

HATAYSPOR: Erce, Rivas, Burak, Maksimovic, Cemali, Massanga, Görkem, Boudjemaa, Ömer Faruk, Fernandes, Halil

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi Samuel, Çağlar, Bonucci, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko