Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Can Kaya ve Haluk Levent, Çadırda Yaşayan Şehit Ailesine Ev Alacak

Dün akşam saatlerinde Pençe-Kilit

Dün akşam saatlerinde Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in şehit haberi, depremde evi yıkıldığı için çadırda kalan ailesine ulaştı. Komedyen Hasan can Kaya ile sanatçı Haluk Levent, gösteri ve konser gelirleriyle şehit ailesine ev alacaklarını açıkladı.

Pençe-Kilit harekat bölgesinde, üs bölgeye sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in şehit haberi Kahramanmaraş’taki ailesine ulaştı. Aile, evleri 6 Şubat depreminde yıkıldığı için konteyneri ısıtmakta zorlandıklarından dolayı çadırda kalıyorlardı. Acı haber aileye, kaldıkları çadırda ulaştı. Ahbap Derneği ile deprem bölgelerine yardım yapan Haluk Levent ve Hasan Can Kaya ailenin kaldığı çadıra 10 adet ısıtıcı bıraktı ve aileye ev alacaklarını duyurdu.

“HAFTAYA ANNEMİZE BİR EV ALACAĞIZ”

Şarkıcı Haluk Levent X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz  sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve @kayahasancan kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.” ifadelerini kullandı.