Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Transfer Açıklaması !

Paris Olimpiyatları 2024’ü takip eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Trendyol Süper Lig’in yeni sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hasan arat, bu sezon şampiyonluk hedeflerine ulaşaklarına inandığını belirtti. Başkan arat 3 transfer daha yapmayı planladıklarını ve gelecek gidecek isimlerin aşağı yukarı belli olduğunu belirtti.

Paris Olimpiyatları 2024'ü takip

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yeni sezonda şampiyonluk hedeflerine uaşacaklarına inandığını belirtti.

Fransa’nın başkentinde düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarını takip eden Hasan arat, AA muhabirinin sorularını cevapladı

Beşiktaş’ta sıkıntı dönemde göreve geldiklerini belirten Arat, “Fakat tüm sorunları yaşamamıza, çok sıkıntılı bir geçirmemize rağmen iki kupa kazanmamız, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmemiz, bunlar güzel şeyler.” dedi.

Yeni sezona Süper Kupa şampiyonluğu ile başladıklarını belirten Arat,“Süper Kupa’da ezeli rakibimize karşı yeni yaptığımız transferlerle camiamızı çok morallendirecek bir sonuç elde ettik. Fakat bunların hepsi şu anda bitti. Yani kupalar müzeye konuldu. Pazar günü maçımız başlayacak. Lig ve Avrupa kupası maçlarıyla birlikte Beşiktaş yeni bir hedefe doğru yürüyecek.” ifadelerini kullandı.

“HAZIRLIKLARIMIZ VAR”

Başkan Hasan Arat, kadrolarındaki eksikleri tamamlamaya çalıştıklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı;

“Biliyorsunuz 14 yabancı hakkımız var ve bir mavi kart. Mavi kartlı sporcumuz zaten var. Bahtiyar, Kazak. 14 sporcuya düşünmemiz için bizden epeyce bir oyuncunun gitmesi gerekiyor. Şu anda ana mücadelemiz gitmesi gereken oyuncuların kontratlarını ayarlamak, onlara kulüp bulmak veya kendilerine bunu açı açık söylemek oldu. Lisans çıkartabilecek hale geldiğimiz anda hemen üç yakın takviye planımız var. O takviyelerimiz hemen hemen hazır sayılır. Gidecek ve gelecek oyuncuların durumu aynı anda olacak diyebilirim. İsimler aşağı yukarı belli. Yani hocamız ve tüm heyetimiz bunu belirledi. Alternatifli hazırlıklarımız var.”

“TÜRKİYE’DE BUNUN ÖRNEĞİ YOK”

Turkcell Süper Kupa’da 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu’nun gol attığını hatırlatan Arat,“Bu bizim için sürpriz değil. Yani böyle bir sporcu geldiğini, biz her zaman söylüyorduk. Altyapıdan 5-6 oyuncu A takım kadrosunda, Türkiye’de bunun örneği yoktur. Avrupa’da da çok enderdir. Giovanni van Bronchorst hocanın gençlerle oynama isteği çok fazladır ve yaş gruplarına göre bu entegrasyonu çok güzel yapabiliyor.” ifadelerini kullandı.

YENİ TFF AÇIKLAMASIHASAN ARAT’TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sporun içinden geldiğini belirten Arat, “Ben şu ana kadar Sayın Başkanın yönetim tarzını ve tavrını çok yerinde buluyorum. Umarım bu açıklık, bu şeffaflıkla devam eder. Camilar üzülmez. Ben iyi bir yönetim olmasını temenni ediyorum. Bu Türkiye için önemlidir. Çünkü futbol Türkiye’de çok kritik bir şey. Yani her şeyi etkiliyor. Adil yönetimin herkes için çok faydalı olacağına inanıyorum. İnşallah başarılar. Sandıktan bu şekilde çıkan birinin o demokrasiye saygı göstermesi lazım. Olmadığı zaman da gitmesini de bilmek lazım. Yani bu işler çok kalıcı işler olmamalı. Vakti geldiğinde de gitmesini bilmek lazım.” dedi.