Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Bakasetas ve Kadro Dışı Kararı Açıklaması !

Beşiktaş Başkanı Hsan arat,

Beşiktaş Başkanı Hsan arat, Sözcü’ye özel açıklamalarda bulundu. Hasan Arat açıklamalarında, yeni teknik direktör Fernando Santos ve yeni transferle ve Beşiktaş kulübünün son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başakanı Hasan Arat, Sözcü’ye konuştu. Yeni teknik direktör, yeni transferler ve kulübün sondurumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

FERNANDO SANTOS ONURLU

” Çok güzel bir anlaşma yaptı Beşiktaş. Fernando Santos onurlu, pırıl pırıl, gerçek bir beyfendi. Anlaşma hem Beşiktaş’a hem de ona yakışan bir anlaşma. İnşallah günün birinde anlaşmanın detaylarını öğrenirsiniz ve gelen insanın ne kadar kıymetli ve önemli bir karekter olduğunu anlarsınız. Beşiktaş ve biz Fernando Santos’u getirerek inanılmaz doğru bir iş yaptık. Bunu zamanla daha iyi göreceksiniz.” dedi.

BAKASETAS İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ

” Transfer ile ilgili olarak, Fernando Santos ile geniş çaplı bir çalışmamız oldu. Ancak acele etmiyoruz. Bakasetas ile daha önce görüşülmüş. Trabzonspor büyük bir camia. Başkan Ertuğrul doğan benim çok tkdir ettiğim bir başkan. Trabzonspor’un oyuncusu için sadece Trabzonspor’un başkanı ile görüşürüz. Aksi düşünülemez. Başkanın kararıdır.Bu konuda yetkili mercii. Biz ilişkilerimize ve değerlerimize çok önem veririz.” ifadelerini kullandı.

5 KİŞİLİK KADRO DIŞINI OKUYAMADI KİMSE

” Bir hamle yapıyoruz, sadece hamle olarak görüyorlar. Arkasından ‘ Hasan Arat ne yapabilir ‘ göremiyorlar. 5 kişilik kadro dışı konusunu da okuyamadı kimse. O hamleen iki çok önemli netice çıkardık. Semih ile 2028’e kontrat uzattık. Takımı yeni hocaya teslim ettik; ‘ Gitmek isteyen oyuncu gider’  dedik. Bakarız ekonomik olarak bize uyarsa gider. Uymazsa gidemez. Bakacağız, alternatiflere ‘ Gelecek senin takımını nasıl kurarız ‘ hedefimiz o ” dedi.