Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat: ”Mücadele Vermeyeceksiniz Kapı Orda Gidin”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve kulübün ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, Fernando Santos ve takımla bir toplantı gerçekleştirdi. Beşiktaş Başkanı Hasan arat futbolculara flaş cümleler kullandı. İşte detaylar…

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan

Siyah-beyzlı kulübün başkanı Hasan Arat, Ümraniye’de bulunan BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Beşiktaş’tan yapılan bilgilendirmeye göre, başkan Hasan Arat futbolculara İngilizce konuşarak, ”Sahada mücadele vermeyecekseniz, Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferlerden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız.” sözlerini sarf etti.

”BU ŞEKİLDE OYUNCU GÖRMEK İSTEMİYORUM”

Siyah-beyazlı taraftarların en önemli  özelliğinin tükenmeyen tutkusu olduğunu aktaran Hasan Arat;

” Beşiktaş tarafatarları genç oyuncuları sever, sahada savaşan, terini sın damlasına kadar akıtan oyuncusuna sahip çıkar. Genç oyuncularla gurur duyuyorum, takımın tecrübeli oyuncuları onlara tam destek vermeli. Takım kaptanları da sorumluluk almalı. Sosyal medyada yazılanlara bakmayın, Avrupa’ya mutlaka gitmemiz gerekiyor. Türkiye Kupası tek hadefimizdir. Mutlaka almamız gerekiyor. Bunun için sahada savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Maç sonunda taraftarımız  üzgün ve mutsuzken, gülen, rahat davranan, durumu kabullenen bir tavır görmek istemiyorum. Samsunspor ve MKE Ankaragücü maçlarında geri çekilen, mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, formasını sonuna kadar ıslatmayan oyuncu da görmek istemiyorum.”