Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Keleş Konyaspor’dan Ayrıldı !

Trendyolyol Süper Lig’in ertelenen 16. haftası karşılaşmasında Fenerbahçe konuk ettiği Konyaspor’u 7-1 mağlub etti ve mücadeleden sonra Konyaspor yönetim kurulu aldığı karar ile, teknik direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Trendyolyol Süper Lig'in ertelenen

Trendyol süper Lig’de ertelenen 16. hafta maçlarında dün Fenerbahçe – Konyaspor’u konuk etti. Ev sahibi ekibi fenerbahçe konuk ettiği Konyaspor’u 7-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra basın açıklamasında bulunanKonyaspor teknik direktörü Hakan Keleş ayrılık sinyalleri vermişti.

Keleş açıklamasında;” Başkanımla konuşacağım ve gereği neyse yapacağım .” demişti ve Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz ise;” Yönetim ve hocamızla konuşacağım. Bu gece gereken neyse yapılacak.” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından dün toplantı düzenleyen Konyaspor yönetim kurulu, Hakan Keleş ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

DHA’ya açıklamalarda bulunan Konyaspor basın sözcüsü;” Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık.” dedi.