Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş’a İmzayı Attı !

Beşiktaş’ın yeni anlaştığı Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Beşiktaş'ın yeni anlaştığı Hollandalı

Uzun zamandır teknik dirtektör arayışında olan ve mutlu sona ulaşan Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dönemi başladı. Tecrübeli teknik direktör, Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel ve Beşiktaş kulübü Başkanı Hasan Arat ile beraber düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat’ın açıklamaları şu şekilde:

”Giovanni kendini kanıtlamış bir isim. Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu bir Futbol insanıdır. Kulübümüz  için en uygun isimlerden biri olduğuna inancımız tamdır. Teknik direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve yardımcısı Gastel’e hoş geldiniz diyorum. Türkiye’nin en büyük kulübü Beşiktaş’a hoş geldiniz.”

“HEP BİRLİKTE CAMİAMIZA SAHİP ÇIKALIM”

”Çok geniş bir coğrayfayada çok alternatifli çalışıyoruz. Maliyetler bizim için önemli, doğru yerlere doğru transferler önemli. Hocamız beğendiği futbolcular var takımda onlar yerini koruyacak. Bi yandan satış planlaması yaparken bir yandan da o önemli yerlere güçlü oyuncuları almak için planlar yapıyoruz. Hüeyin Bey ile Brad çok sıkı çalışıyor. Burası bizim şirketimiz değil biz buraya Beşiktaşıların oylarıyla geldik. Biz onların bize verdiği güvene karşılık vermek zorundayız. Biliyorsunuz geçtiğimiz sene çok travmatikti. Bu travmadan kurtulup bir an önce Gio ile birlikte çok güçlü bir takım planlamak istiyoruz. Beşiktaş’ın hayrı neyse o konuda başarılı olacağımızı düşnüüyorum. Çok titiz olduğumuzu bilmenizi istiyorum, planlıyız. Plan ve programımız var. Hep birlikte camiamıza sahip çıkalım. Camiamızı yıpratmak isteyenlere müdahale edelim. Takımımıza sahip çıkalım. Bu işler kolay işler değil. Sahadaki neticelere göre de her şey belli olur.”

PAULISTA TRANSFERİ AÇIKLAMASI

”Bizim hiçbir transferimiz bu koordinasyon dışında olamaz. Hocamız istediği en önemli alternatiflerden biriydi Paulista. Geçtiğimiz ocak ayı son saniyede Atletico Madrid’e gitti. İstiyorduk zaten kendisini. Hocamızın da çok istediğini gördük. Sanırım onunla ilgili de yarın kulübümüzden havadisleri alırsınız.”

Giovanni van Bronckhorst’un açıklamaları şöyle: 

”Sayın başkan çok teşekkür ediyorum sıcak karşılamanız için. Burada olmaktan çok memnunum. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum. Onlarla tanışmak konusunda sabırsızım. Elimizden geleni oyapacağız Beşiktaş’ı başarıya ulaştırmak için. Bu güzel kulüpte göreve başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Beşiktaş’taki herkesin çok çalışması çok önemli. Mücadele edeceğiz bu kesin. Zaferler için savaşan bir takımın mücadele etmesi lazım. Sezona Ağustos’ta başlamış olacağız. İlk günden itibaren çalışmalarımız olacak herkese bu noktada ihtiyacımız var. Serder Hoca gibi isimlerden faydalanacağız. Çok güvende hissediyorum. Bu enerjiye ihtiyacımız var.”

SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

”Orkun Kökçü benimle performansını gösterdi. Çok iyi bir oyuncu. Feyenoord’da oynamanın ne demek olduğunu biliyorlardı. Burada da akademimiz çok güçlü. Semih buna örnek . Genç olmanız A takımda oynamak için yetersiz olduğunuz anlamına gelmez. Sahada gençlerle antrenman yapmam gerekiyor. Ama bir konu çok net Beşiktaş altyapı oyuncuları A takımda oynama konusunda çok heycanlılar. onlar bizim için çok büyük anlam ifade ediyor. Onlar taraftarın içinden gelmiş gibi olurlar. A takımımıza katılacak altyapı futbolcuları konusunda çok heyecanlıyım.”

”BU SEZON FARKLI BİR SEZON OLACAK”

”Çok fazla maçını izledim takımın, nasıl oynadığı gördüm. Brad ile birlikte takıma kazandıracağımız oyuncuları belirleyeceğiz. Tüm oyuncularımızın herkes ligde daha iyi olmak isteyecektir. bu sene farklı bir sezon olacak. Oyuncularımıza da taktiklerimizle yardımcı olacağız. Geçen sezon, nasıl oynamamız gerektiği konusunda kafamda çok net bir fikir oluşturdu.”