Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Kızı Boğarak Öldürdü, Cesedi 6 Parçaya Ayırdı

İstanbul’da ailesinin kayıp başvurusunda

İstanbul’da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kızın vahşi bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Beylikdüzü’nde bir eve temizliğe giden 23 yaşındaki E.R.A isimli genç kızın, ev sahibi tarafından boğularak öldürülüp cesedinin 6 parçaya ayrıldığı tespit edildi. Bir inşaata poşetle atılan ceset, polis ekipleri tarafından bulundu. Olayla alakalı gözaltına alınan zanlının “kasten öldürme” suçundan denetimli serbestlikle cezaevinden bırakıldığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, 20 gündür kayıp olan 23 yaşındaki E.R.A isimli genç kızın ailesi polise ihbarda bulundu.

Konuyla alakalı inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, evlere temizliğe giden E.R.A’nın en son internet uygulaması üzerinden çağrıldığı bir konuma gittiği belirlendi.

Bölgedeki çalışmaları genişleten polis, şüpheli olarak gördüğü F.D. isimli bir şahsı takibe aldı.

Bu sırada polise Beylikdüzü’nde bir inşaatta kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı’ndaki adrese giden polis ekipleri, inşaatın kuyusunda parçalara ayrılarak atılan kadın cesedi ile karşılaştı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLÜP, 6 PARÇAYA AYRILMIŞ

6 parçaya ayrılmış olarak bulunan ceset, incelemelerin ardından kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis ekipleri, E.R.A’nın temizlik için evine gittiği F.D.’yi (43) gözaltına aldı. Genç kızın temizlik için gittiği evde şüpheli tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığı tespit edildi. Zanlının ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

“Kasten adam öldürme” suçundan denetimli serbestlikle cezaevinden bırakıldığı öğrenilen şüpheli F.D.’nin genç kızı boğarak öldürdüğü, baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaata attığı belirlendi.

F.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.