Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Gazantep’in Nurdağ İlçesinde Helikopter Kazası! 2 Polis Şehit, 1 Teknisyen Yaralı

Hatay’dan Gaziantep’e gitmek için Hatay Havalimanından havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopter Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal köyü mevkiinde kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit oldu. Bir teknisyen yaralandı.

https://www.dailymotion.com/video/x8s4fko

Hatay’dan Gaziantep’e gitmek için Hatay Havalimanından havalanan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağ ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Kazada Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit oldu. Bir teknisyen yaralandı.

KÖYLÜLER HELİKOPTER DÜŞTÜ İHBARI YAPTILAR

Kaza, 22.49’da Gaziantep’in Nurdağ ilçesine bağlı Kartal köyünün yakınlarında meydana geldi. Hatay’dan Gaziantep Havalimanı’na gitmek için havalanan Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne ait EM708 kuyruklu polis helikopterinin içerisinde bulunan Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk ile bir teknisyenden oluşan personellerden saat 20.49 itibariyle sinyal alınamadı. Helikopter ile iletişimin kesilmesinin ardından Nurdağ ilçesine bağlı Kartal köyü sakinleri bir helikopterin düştüğü yönünde ihbarda bulundu.

 

2 POLİS ŞEHİT OLDU 1 TEKNİSYEN YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, 2 pilotun şehit, teknisyenin ise yaralı olduğunu belirledi. Yaralı olan teknisyene ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Şehit olan pilot Gülen ile sözleşmeli pilot Öztürk’ün cenazeleri uçak enkazından çıkarılarak Gaziantep Şehir Hastane götürüldü.

Kaza bölgesi jandarma ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekipler kazayla ilgili çalışma başlattı.

DİĞER VİDEOLAR