Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatyasaray’da 6 isimle Yollar Ayrılıyor ! İşte Detaylar…

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yatışında yoluna emin edımlarla ilerleyen Galatasaray’da, sezonun sonuna yaklaşmasıyla birlikte yeni sezon için kadro çalışmasına hız vermeye devam ediyor. Galatasaray yeknik direktörü Okan Buruk’un yeni raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi 6 isimle yollarını ayıracak. İşte haberin detayları…

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk

Trend yol Süper Lig’de Şampiyonluğa oynayan Galatasaray’da son dakika sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Süper Lig’in bitmesine  son 8 hafta kala en yakın takipçisi ve ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde zirvede oturan Galatasaray, üst üste 2. şampiyonluğunu kazanmak için hızla çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde en hareketli takım olarak bilinen Cimbom, yeni sezon içinde kadrosunda önemli değişikler yapmaya hazırlanıyor.

 

Sezon sonunda hem iç hem de dış transfer yapacak olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, kiralık oyuncular hakkında, ”Zaniolo çok önemli ve değerli bir oyuncu. Premier Lig’de de goller attı, milli takımda ilk 11’de oynadı. Çok önemli bir değer. Gelip bizimle olmak isterse kadromda olmasını isterim. Ancak hem kulübün hem de Zaniolo’nun ne düşündüğü çok önemli.”

Okan Buruk,”Yunus Akgün bence iyi gidiyor. premier Lig yolunda önemli bir yarıştılar. İyi bir takımda oynuyor. Satın alması gerçekleşek mi bilmiyorum. Ancak geri dönerse bizim için çok önemli bir oyuncu şolacak. Aslında kendisini bırakmak istedik. Kendisi Avrupa’da oynamak için gitti. Emin Bayram çok iyi gidiyor. Takip ediyoruz. Emin ile Galatasaray’ın ilerleyen yıllarda iyi bir stopere sahip olacağını biliyoruz.”

Rafa Siva transferi hakkında konuşan Okan Buruk, ” Transferle ilgili oyuncu izleme departmanı çalışma yapıyor. Hazırlıklarımız var, oyuncuları izliyoruz. Serbest oyuncular olabilir. Şu anda net bir isim üzerinde çalışma yok. Rafa Silva çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir. Serbest statüde birçok oyuncu çıkacaktır. Şu anda ben lige odaklandım ama oyuncu izleme depertmanımızın hazırlıkları sürüyor. Bu sezonki performanslara göre mevkiler de birkaç hafta içinde netleşecektir.’‘ dedi.

İşte Galatasaray’da sezon sona erdikten sonra takımdan ayrılacak o isimler;

SERGE AURİER


TANGUY NDOMBELE


SERGIO OLIVEIRA


TETE


HAKIM ZIYECH


CARLOS VINICIUS