Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Galatasaray’dan Weston McKennie Hamlesi !

Yeni sezon için orta saha transferi arayışını sürdüren Galatasaray’dan Weston McKennie hamlesi geldi. İtalyan basını, Galatasaray’ın McKennie için gözden çıkardığı bonservisi duyurdu.

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig devi Galatasaray’da orta saha transferi çalışmaları devam ederken, gündeme giren son isim WestonMcKennie oldu.

Juventus’un yeni çalıştırıcısı Thiago Motta’nın kadroda düşünmediği ve sözleşmesinin son yılına giren Weston McKennie için Galatasaray’ın harekete geçtiği İstalyan basınında yer aldı.

Tuttomercato’da çıkan habere göre sarı-kırmızılı takım, McKennie için 15 milyon Euro ödemeye hazır.

Haberin detayında 25 yaşındaki orta sah oyuncusu için Juventus’un şu ana dek tatmin edici bir teklif almadığı ifade edildi.

McKennie’yi Galatasaray’ın yanı sıra Fiorentina’nında oyuncuyu istediği, İngiltere Premier Lig’den de oyuncunun şartlarını sonran takımların olduğu belirtildi.

sitenin “Juventus’un kasasını yenilemek için ve McKennie’nin beklentilerine uygun maaş verebilecek olan Galatasaray artık devrede” sözleri dikkatleri çekti.

Geride bıraktığımız sezon Juventus formasıyla ligde ve kupada 38 maça çıkan oyuncu, bu maçlarda 10 asistlik skor katkısı sağladı.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT