Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’dan Eryaman Stadyumu Açıklaması !

Galatasaray kulübü’nün 2. başkanı

Galatasaray kulübü’nün 2. başkanı olan Metin Öztürk, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün 2. başkanı Metin Öztürk, Ankaragücü maçı için herhangi bir taleplerinin olmadığı ve kararı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) vereceğini belirtti.

Metin Öztürk’ün Açıklamaları

Ankaragücü mücadelesinin Eryaman Stadyumu’nun zeminiyle ilgili gelen soruya cevap veren Metin Öztürk:” Bu bizim konumuz değil. TFF’nin konusu. İstanbulspor maçında boyanmış bir sahada oynamıştık. Sporcu sağlığı çok önemli. Yarın oraya gelecek takımların sağlığı önemli. Sahanın neresi olduğuna bakmayız. Gider oynarız. TFF karar verecektir. Deplasmanda oynayacağımız maç için bizim bir talebimiz olmaz. Sahanın sporcu sağlığına uygun olması esastır. İki hafta önce saha felaketti. Orada oynanır, iki takımdan birinde sakatlık olursa bunun vebali o kararı verenlerindir. Biz çıkarız oynarız.” şeklinde konuştu.

Metin Öztürk, dün Fenerbahçe maçı için Galatasaray’ın yaptığı paylaşım için:  ”Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı. Rakibimiz sahada kazanamayınca farklı yaklaşıyor. Algı operasyonu yürütülüyor. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değil. 20 takım var. En az 6-7 takım düşme potasında. Herkes can derdinde. 5-6 takım Avrupa yarışında. Başkanımız gerekli açıklamayı yaptı. 2 tane net kırmızı kartı vermediler. Her konuda her meslekte işini iyi ve kötü yapanlar vardır. Dün iki tane verilmeyen bir kırmızı kart ve ilginç bir penaltı var. Kulübümüz gerekli cevapları veriyor.” ifadelerini kullandı.