Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi İçin 3 Yıldız Harekatı Başladı !

Trendyol Süper Lig’de 2023-24

Trendyol Süper Lig’de 2023-24 sezonu şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da gözler gelecek sezona yansımış durumda. Sarı-kırmızılı ekip UEFA Şampiyonlar Ligi için çıtayı yükseltmeyi planlıyor. Şampiyonluktan sonra büyük bir mutluluk yaşayan Galatasaray, diğer sezon için transferlere hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

 

İLK HEDEF İLKAY GÜNDOĞAN

Toplamda 2 yıl daha Galatasaray’da başkanlık koltuğuna oturacak olan Dursun Özbek, 2. şampiyonluğun ardından transfer hamlelerinde büyük oynayacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir başarı istiyor.

İspanya basınında çıkan haberlere göre, Barcelona, İlkay Gündoğan’ı 1 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi kozu olarak gördüğü İlkay Gündoğan için bütün imkanlarını seferber edecek. Cim bom gerekirse bu transfer için sponsor desteği alacak. Sarı-kırmızılı takım geçtiğimiz yaz pek çok yıldızın transferinde sponsorlarla ilerlemişti.

 

OKAN BURUK VARANE’I İSTİYOR

Davinson Sanchez ile Napoli, Nelsson’la ise Sevilla ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ayrıca Galatasaray’ın iki stoperine Avrupa’dan başka taliplerde var. Sarı-kırmızlı kulüpte tekliflere göre iki oyuncu satılabilir. Galatasaray’ın ise B planı hazır: Raphael Varane. İngiliz devi Manchester United ile sözleşmesi sona eren Fransız stoper için Galatasaray tenik direktörü Okan Buruk çok istekli. Galatasaray’ın tecrübeli hocasının Raphael Varane’ı çok beğendiği ve şartların oluşması halinde gelecek sezon kadroda görmeyi hedeflediği öğrenildi.

SON HEDEF CASEMİRO

Sarı-kırmızılı takımda 2 senedir orta sahanın tüm yükü nerdeyse Torreira’nın omuzlarında. Bu sezon her ne kadar Kerem Demirbay zaman zaman etkili performanslar gösterse de, istikrarlı katkıda bulunamadı. Ndombele Galatasaray’da hayal kırıklığı olurken, gelecek sezon bu bölgeye çok net bir transfer yapılması bekleniyor. Varane gibi Okan Buruk’un çok beğendi isim Manchester United’den Casemiro.. Casemiro’nun takıma katılması halinde seviye atlatacağını düşünen Okan Buruk’a, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in şampiyonluk hediyesi olarak bu sürprizi yapmaya hazırlandığı belirtildi.