Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da Aurier Transferinde Son Durum !

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray,

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen giyen Fildişi Sahilli futbolcu Serge Aurier ile anlaşma sağlamıştı. Ancak sarı-kırmızılı takım, Nottingham Forest ile ödeme konusunda anlaşılmayınca transfer bozuldu.

Süper Lig ekibi Galatasaray geçtiğimiz gün anlaşma sağladığı Serge Aurier’de sona ulaşamadı.

İngiliz Gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre; Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Serge Aurier ile anlaşmaya varmıştı. Ama ancak sarı-kırmızılı takım ve Nottingham Forest arasında ödeme şartlarında yaşanan sıkıntıdan sonra transfer gerçekleşmedi.

Serge Aurier bu sezon Nottingham Forest forması ile 13 müsabakaya çıktı ve bu müsabakalarda 2 asist katkısı sağladı takımına.

ASSIGNON’DAN VAZGEÇİLDİ

Sarı-kırmızılı takım sağ bek transferi için Rennes’te forma giyen Lorenz Assignon ile anlaşmaya varmıştı ancak oyuncunun kulübü Rennes’le anlaşma sağlanamamıştı.

Galatasaray, 23 yaşındaki oyuncu için sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmaması ve Assignon’a başka taliplerin de olması nedeniyle beklemek istemedi ve Galatasaray Serge Aurier’e yöneldi ve anlaşma sağlamıştı. Assignon ise İngiliz ekiplerinden Burnley’e transfer oldu.