Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’a Transfer Olan Batshuayi’den İlk Açıklama!

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe’den ayrılan Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray’la anlaşan Belçikalı yıldız ilk açıklamasını kulüp televizyonunu verdi.

Süper Lig'in son şampiyonu

Süper Lig’de Beşiktaş’ta 1 sezon ve Fenerbahçe’de 2 sezon geçiren Belçikalı yıldız Michy Batshuayi, Galatasaray’a imza atarak Süper Lig’de 3 büyüklerin formasını giyen ilk yabancı futbolcu oldu.

Deneyimli golcü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte Batshuayi’nin ilk açıklaması:

“Sevgili taraftarlar,

Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul’un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.

Bazıları buraya kariyerimin alacakranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana güvenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım var olan tutkuyu ve ışığı buldum.

Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.
Bu durumdan ötürü, yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehirlerine bağlılığıma devam etme yönünde oldu.

Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve bu başarı geleceğinin sürmesi için her şeyi yapacağım.

Batsman Rams Park’ta yakında tüm ekranlarda!”