Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Tekrardan Hojbjerg’in Menajeriyle Temasa Geçti!

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, listesindeki orta saha noktasında sonuç alamayaınca tekrardan Danimarkalı yıldız Hojbjerg ile temasa geçti. Kararını EURO 2024 sonrası vereceğini belirten Hojbjerg’le görüşme yapılacak. İşte detaylar…

Süper Lig'in son şampiyonu

Yeni sezon için takımın eksik parçalarını tamamlamak için çalışan Galatasaray, orta saha arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un istediği profile uyan oyuncularla temasa geçen sarı-kırmızılılar, şu ana kadar olumlu bir sonuç alamadı.

Temesa geçilen isimlerin değerli olması,EURO 2024’ün devam etmesi ve oyuncuların tüm teklifleri dinlemek istemesi gibi sebeplerle listedekilerle henüz bir anlaşma olmadı.

İstediği yıldızlarla ortak noktada buluşamayan Galatasaray, rotasını tekrardan eski göz ağrısına çevirdi: Pierre-Emile Hojbjerg.

“EURO 2024 SONRASI GÖRÜŞELİM”

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla daha önce bir görüşme gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekib, ‘Tüm teklifleri dinlemek istiyorum. EURO 2024 sonrasında görüşelim’ yanıtını almıştı.

Bunun üzerine bu transferi beklemeye alan Galatasaray, bir kez daha harekete geçti.

Borussia Dortmun ve Atletico Madrid ile adı anılan yıldız için 8 milyon euro’yu gözden çıkartan Galatasaray yönetimi, oyuncunun maaş taleplerini de karşılamaya hazırlanıyor.

MASAYA  OTURACAK

Bu hafta içerisinde Hojbjerg’İn menajeriyle masaya oturması beklenen Galatasaray, transferi bitirerek kampa yetiştirmeyi hedefliyor.