Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Kupa Açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray konuk ettiği Çaykur Rizepor’u 6-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’tan önemli açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig'in 29.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 6-2 mağlup etti ve Lig’de puanını 78’e yükseltmeyi başardı.

Müsabakadan sonra Okan Buruk maçı değerlendirdi.

Tecrübeli Teknik direktör Okan Buruk müsabaka hakkında; ”Maçtan öncede söyledim çok önemli bir karşılaşma. Her hafta bizi daha zorlu maç bizi bekleyecek. Maçın başlangıcı iyiydi. İlk yarıyı 4-1 gibi iyi bir skorla bitirdik. Sonuç ve skor olarak 6-2 önemli bir galibiyet. Maçın başından sonuna kadar oyuncuların aynı konstrasyonda olması önemli. Berkan’la stoperde başladık, nedeni orjinal stoperlerimizin olmaması. Direkt olarak Berkan’a güvendiğim için orada kullandım. Pozitif olarak takıma destek verdi. Genel olarak savunma anlamında esksiklerimizin olduğu maçta önemli bir galibiyet aldık.” ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Okan Buruk Süper Kupa hakkındaki soruya ise; ”Biz federasyon ne kadar verirse onu yapacağız. Biz tek haftalık maçlara düştük. Federasyonun vereceği karar neyse bizde oynayacağız. Bunun dışında bir yolumuz yok.” açıklamasında bulundu.

”YOLUMUZ ŞAMPİYONLUK YOLU”

Şampiyonluk yolu hakkında konuşan Okan Buruk; ”Yolumuz belli, şampiyonluk yolu. Şampiyonluk için her maçı kazanmalıyız. Kazandıkça da buınlar bize rekor getiriyor. Rekorları kırmak güzel ama bunları düşünerek maçlara hazırlanmıyoruz. Şampiyon olmak için bu maçlara çıkıyoruz. Bu rekoru kıran Galatasaray camiası, seyircimiz. Bu birliktelik başarıyı getiriyor. Biz bu rekorları Galatasaray olarak kırmaya çalışıyoruz. İç saha dış saha ayırt etmeden tüm maçları kazanmak istiyoruz.” sözlerini sarf etti.