Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten Fenerbahçe’ye Gönderme!

Galatasaray Kulübü’nün ikinci başkanı Metin Öztürk, Süper Lig’deki kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü'nün ikinci başkanı

Galatasaray Kulübü’nün ikinci başkanı Metin Öztürk, Süper Lig’deki kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk’ün açıklamaları şu şekilde:

Metin Öztürk, “İlk maçımız Hatayspor ile olacak. Hatay’ın bizim için ayrı önemi var. Dursun Özbek depremde o bölgeye ilk adım atanlardı. Galatasaray camiası o bölgeye inanılmaz destek verdi. Desteklerimiz devam ediyor. İlk maçı Hatay ile oynamanın  sembolik etkisi büyük. Yine söylüyoruz, deprem bölgelerinde hayat hala normale dönmedi. E – Ticaret üzerinden o bölgeden alışveriş yapalım. Biliyorsunuz İstanbul’da da bir deprem bekleniyor. Tüm Galatasaraylıları ticari alışveriş dışında o bölgeye yönlendirmek isterim. Devletin gücü bir yere kadar.” ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı iareci sözlerine, “Keyifli bir sezon başlıyor. Avrupa’da puan anlara teşekkür ederiz. Bu sene büyük avantajlarımız var ve inşallah ülke puanlarımız artmaya devam edecek. Türk takımları daha üst kupalarda ve üst sıralardan başlayacak. Keyifli bir lig olsun. Dünyada ve ülkede bu kadar sıkıntı varken, sporun etkisi önemli. Yöneticileri yarattığı kaos taraftarlarıda etkiliyor. Bu sene iyi bir lig olsu.” dedi.

“GERÇEK 5 YILDIZ”

Metin Öztürk, “Herkesin şampiyonluk şansı var. Biz her zaman söylüyoruz, Dursun Başkanımız söylemişti, “Bayrakları hazırlayın” diye. Geçen gün yine söyledi. Bu sene 5. yıldızı takacağız. En azından bir takım ğöğsünde gerçek 5 yıldızla dolaşacak.” sözlerini sarf etti.