Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Guela Doue’yi KAP’a Açıklamaya Hazırlanıyor!

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ  

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue transferi için geri sayıma başladı. Sarı-kırmızılı kulübün transferi sonuçlandırmak için indirim beklediği ifade edildi.

Deneyimli teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezonun hazırlıklarına hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

Ezeli rakibi Fenerbahçe’den ayrılan Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Rennes forması giyen Guela Doue transferi için girişimleri hızlandırdı.

OYUNCUNUN MAAŞI BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılılar, Guela Doue ile yıllık 1 milyon 200 bin euro maaş konusunda anlaşmaya vardı.

SON TEKLİF 7 MİLYON EURO

Galatasaray, Ligue 1 ekiplerinden Rennes’e Guela Doue için 7 milyon euro bonservis önerisinde bulundu. Sarı-kırmızılıların genç futbolcunun transferinde sona yaklaştığı ve Rennes’in sıkı pazarlıkta indirim yapmasını bekledipi bildirildi.

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray’a imza atmaya yakın olan Guela Doue, geride bıraktığımız sezon Rennes formasını 33 maçta terletti. 21 yaşındaki genç oyuncu bu maçlarda 4 asist katkısı sağladı. Sağ bek oyuncusunun Rennes ile sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Guela Doue’nin güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro.