Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Guela Doue Transferini Açıklamaya Hazırlanıyor!

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer listesinde öncelikli olan sağ bek transferini Guela Doue ile gerçekleştirecek.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray,

Gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Michy Batshuayi’ye ilk imzayı attırdı. Süper Lig devi transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Galatasaray’ın yaz transfer dönemindeki öncelikli hedeflerinden sağ bekte çember daraldı.

Sarı-kırmızılılar dört gözle Guela Doue transferinin bitmesini bekliyor.

4.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

21 yaşındaki deneyimli futbolcu ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray Yönetimi, bir süredir Rennes’le pazarlık halindeydi. Fransız ekibinin kapıyı 8 milyon Euro’dan açtığı, sarı-kırmızılıların 4.5 milyon euro teklif ettiği öğrenilirken, aradaki farka rağmen sürecin son derece olumlu ilerlediği ortaya çıktı.

TOPLAM MAAŞI 1.5 MİLYON EURO

Fransız kulübüne yakın kaynaklara göre Doue’nin Rennes’e yaptı açıklamada,”Gitmek istiyorum” baskısı da işe yaradı ve transferin tamamlanması çok yakın gösteriliyor. Bonservis ücreti ile gelen son bilgiler ise Galatasaray’ın bu transferi 5 milyon Euro artı bir sonraki satıştan pay şeklinde bitireceği yönünde. Ayrıca oyuncunun Galatasaray’da yeni maaşıda 1.5 milyon Euro olacak.

AYNI SACHA BOEY GİBİ

Galatasaray’ın transferini bitirmeye çok yakın olduğu Doue’nin, tıpkı Sacha Boey gibi Galatasaray formasıyla parlaması, sahada verdiği katkı kadar gelecekte yapacağı büyük bir satışta kasayı da rahatlatacağı düşünülüyor.