Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Açıklamalar !

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek imzalanan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair konuştu. Özbek, Galatasaray’ın bir koalisyona karşı savaştığını belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bugün düzenlenen sponsorluk anlaşmasında gündemde bulunan konulara değindi. Özbek açıklamasında, TFF’nin istifa etmesini ve yenilenmesini istedi. Ayrıca özbek bir koalisyona karşı savaştıklarını söyledi.

Dursun Özbek’in Öne Çıkan Açıklamaları ;

”Galatasaray Tarihindeki En Büyük Seviyeye Ulaştık”

‘Bizden önce ligde istenen başarı gelmemişti. Biz böyle bir takımı devraldık, ilk senemizde şampiyon olduk. Sponsorluk da başarılarla birlikte parelel gidiyor. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz sponsorluk geliriyle bu sezonki çok farklı. Sponsorluk gelirimizde Galatasaray tarihindeki en büyük seviyeye ulaştık. 50 milyon euroluk hedefimiz de geçmiş bulunuyoruz.”

”Yarısı Borca Gidiyor”

”Bankalar Birliği anlaşmasında faiz ve anapara ödemeleri başlandı. Bununla birlikte gelirlerimizin yüzde 50’si kesiliyor. Bunun için gelir hedefinin 2 katını elde etmek zorundasınız çünkü gelirinizin yarısı borca gidiyor.

Yayın İhalesi

”Naklen yayın gelirleri maalesef çok alt seviyedeki kaldı. 500 milyon dolarla yapılan anlaşma bugün 80 milyon dolar seviyesine kadar inmişti. Yeni yayın ihalesinde de rakamlar çok yüksek değil. Dolayısıyla sizin faaliyet dışında da bazı gelirlere ihtiyacınız var. Galatasaray bu konuda büyük başarı elde etmiştir.”

TFF’nin İstifası Açıklaması

”Biz yeni seçilmiş dederasyonun desteklenmesi gerektiğini ifade etmiştik. Öyle bir dönemde bu ifadeyi kullandım ki zaten Kulüpler Birliği üyelerinin büyük çoğunluğu devam edilmesini istemiyordu. Son zamanda olaylar öyle bir seviyeye geldi ki bize göre bu dederasyonun bundan sonraki dönemde Türk sporuna fayda getirmeyeceği kanaatine vardık.

Türk sporuna daha kıymetli hizmetler verecek isimlerin gelmesini talep ettik. Bunun da arkasındayız.

VAR sisteminin Türk futboluna gelmesiyle baraber bazı tartışmaları bitirmesi hedefleniyordu. Bunda büyük ölçüde başarılı oldu ama hala VAR’ı yöneten kişilerde tereddütler var. Sadece büyük takımların maçlarını kastetmiyorum. Diğer maçarda da büyük hatalar olduğunu kanaatindeyim.

Daha önceki bildirimizde de biz artık yenilenmeyi düşünmemiz lazım. Çünkü bu spekülasyonlar artık öyle seviyeye geldi ki hiçbir kulüp memnun değil. Onun için bu tartışmların daha da büyümesini engellemek lazım. Bunun için de yenilenmeye ihtiyaç var.”

”Galatasaray Bir Koalisyona Karşı Savaşıyor”

”Galatasaray Spor Kulübü birçok cephede savaşıyor. Özellikle futboldaki yarışa baktığımız zaman Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor, yarışmayı sürdürüyor. Bunun mevcudiyetini herkes görüyor, biliyor. İsim açıklamaya gerek yok. Camiamın ve bütün Galatasaraylıların bunu görmesini istiyorum. aynı abilerimizin Çanakkale’de şehir düştükleri dönem gibi. Bir koalisyon güçleri var. Şu anda yönetimimiz bir mücadele vermektedir.”

Icardi’nin Konusu

”Icardi olayında tartışılması gereken husus şu; düşünün ki biz akşam saatlerinde bir maça çıkacağız. Taktik çalışmalar ıcardi tedbirsiz sevk edildiği için onunla yapılıyor ve otobüse biniliyor. otobüste Icardi’nin 1 maç ceza aldığını öğreniyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi? Elbette ki cezayı haksız buluyoruz. Geçmişte sadece para cezası verilirken ıcardi’ye men cezası verdiler.”