Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum; ”Erden Timur’a Teklif Ettik”

Galatasaray Kulübü’nün Başkan adaylarından olan Süheyl Batum, adaylık süreci ve Erden Timur ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Süheyl Batum’un Sportcell’e yaptığı açıklamalar.

Galatasaray Kulübü'nün Başkan adaylarından

Galatasaray Kulübü’nün Başkan adaylarından olan Süheyl Batum, adaylık süreci ve Erden Timur ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Süheyl Batum’un Sportcell’e yaptığı açıklamalar.

Şeçime girme sebebiniz nedir?

Süheyl Batum, ”Bunun öncelikli olarak üç önemli sebebi var. Birincisi Galatasaray demokrasisinde her zaman bir alternatifin olduğunu göstermek ve tek adaylı seçimin önüne gerçmek istiyoruz. İkincisi, Florya’da kurulan pozitif sportif düzeni devam ettirmek ve Okan Hoca’ya önümüzdeki senelerde de hak ettiği desteği verbilmek istiyoruz. Üçüncü olarak, belkide en önemlisi, Galatasaray’ın içinde bulunduğu gayrimenkul projeleri ile ilgili çok ciddi çekincelerimiz var ve Galatasaray’ın haklarını korumakla yükümlüyüz. Tabii ki bunların dışında da birçok sebep var. amatör şubelerimizin durumu, dijital dönüşümüngerçekleştirilmemiş olması, başlanılan projelerin bitirilmemesi gibi. Bunları ileride detaylarıyla anlatacağız.”

Seçim öncesi kısa süre içerisinde bir araya gelen bir ekip olduğunuz eleştirisi hakkında neler söylemek istersiniz?

Süheyl Batum, ”Bu kesinlikle doğru değil. Ekip arkadaşlarımız büyük çoğunluğu zaten Galatasaray için uzun zamandır beraber çalışan kişiler. Biz de Galatasaray’ın öncelikli ve yaşamsal sorunlarıyla ilgili çalışıyoruz. Sizlerin seçim hazırlığımızı son gününe kadar duymamış olmanızda ne kadar birbirine bağlı bir ekip olduğumuzu gösteriyor. Ekibimiz hakkında paylaşılan duyumların birçoğunun yanlış olduğunu listelere bakınca görüyorsunuz.”

Erden Timur’a teklif yapıldı mı?

Süheyl Batum,”Yaratılmaya çalışan bir algı var, onu özellikle düzeltmek istiyorum. Biz sevgili Erden Timur ile yönetimimize katılması konusunda ya da Galatasaray’daki seçim süreciyle alakalı bir görüşme yapmadık, görüşmelerimizin ana sebebi ona camianın paydaşları olarak destek olmak ve emekleri için teşekkür etmekti. Erden’in işini hakkıyla yapmaya devam edebilmesi için Galatasaray siyasetinden uzak kalması, tarafsızlığını koruması lazım. Biz onun tarafsızlığına saygı duyuyoruz ve buna zarar vermek istemiyoruz. Galatasaray’ın 24.şampiyonluğunu her Galatasaraylı’nın öncelikli hedefidir. Erden kardeşimin sezon sonu devam edip etmeme kosunda vereceği kararı da saygıyla karşılıyoruz. Biz onun Okan Hoca ile beraber yakaladığı sinerjiyi sürdürmek için gereken her şeyi yapacağız. Eğer kazanan yönetimle çalışmak isterse başladığı ise devam etmesinden de son derece memnun oluruz.”