Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray – Antalyaspor Muhtemel 11’ler !

Trendyol Süper Lig’in 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray – Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 27.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray – Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

RAMS Parkta bugün oynanacak mücadele saat 20.00‘de başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya görev yapacak.

Sarı-kırmızılı takım hafta içi Sparta Prag ile UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geldi. Ancak mücadeleyi Galatasaray 4-1 kaybetti ve tüm okları Süper Lig’de şampiyonluk yoluna çevirdi. Galatasaray bugün Antalyaspor karşısına liderliğini korumak için çıkacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 26 müsabakaya çıktı ve bu maçlarda 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar toplamda 69 puan topladı. Galatasaray maç eksikliği ile Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde yer alıyor.

Antalyaspor ise Lig’de çıktığı 26 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Böylelikle topladığı 35 puanla haftaya 7. sırada girdi.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray

  • Muslera, Barış Alper, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Tete, Mertens, Zaha, Carlos Viniciusi.

Antalyaspor

  • Helton Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Gürau, Kaluzinski, Bytyqi, Saric, Saric, Safuri, Larsson, Buksa