Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gabar’da Petrol Bulundumu ? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan ; ” Gabar’da günlük petrol üretimi 35 bin varili aştı. 2024 yılı sonunda 100 bin varile çıkmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri için tam gaz çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, startı Zonguldak’ta verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar’da petrol aramaları hakkında önemşi bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Satır Başları;

” Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Genciyle yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle tüm Zonguldaklı kardeşlerimizi hürmetle selamlıyorum. Miting alanımız büyümüş, genişlemiş. Yeni meydanımız şehrimize çok yakışmış. Zonguldak ile aramızdaki sevda büyümüş, siz bize böyle sahip çıktığınız sürece kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz.”

”Gabarda’daki Günlük Petrol Üretimi 35 Bin Varili Geçti”

Karadeniz doğalgazının ardından Gabar’da bulduğumuz petrol bu atılımlardan biriydi. Muhalefet bu keşfimize de bir kulp takmıştı. Milletin sevincine ortak olmak yerine alaya almışlardı. Muhalefetin burun kıvırdığı Gabar’daki petrol kuyumuzun günlük üretimi bugün itibariyle müjdeye dikkat; 35 bin varili geçti. 2024 sonunda Gabar’da günlük üretim miktarının 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz. önümüzdeki dönemde hem petrol hem doğalgaz hem madende yeni müjdeler vermeyi ümit ediyoruz.”

” Zonguldak’ta İlk Miting”

Zonguldak’ın bizim gönül dünyamızda müstesna bir yeri var. Biz var avuç kömür için bir ömür veren yürekli, mert ve çalışkan insanlarını Allah için seviyoruz. 31 mart öncesi seçim marotonuna Zonguldak’tan başalatıyoruz. Zonguldak’ta Bismillah ddikten sonra yolumuza yarın Tekirdağ ile devam edeceğiz.”