Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fred Ne Zaman Sahalara Dönecek? Ne Zaman Sakatlığı Geçecek?

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Fred,

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Fred, Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanmıştı. Özel tedavi programı uygulanan Fred tedavilere beklenenden iyi tepki verdi ve düz koşulara yakın zamanda başlayacağı öğrenildi. Fred 25 Şubat’ta Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynayacağı maçta sahalara dönmesi bekleniyor.

Süper Lig’de avaraj farkı ile 1. sırada yer alan Fenerbahçe’nin gözde futbolcusu Fred Samsunspor maçında sakatlanmıştı. Fred ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

SAĞ BACAK UYLUK ÖN BÖLGESİNDEKİ TENDONDA YIRTIK TESPİT EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred, Samsunspor ile oynanan maçın 86. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmış, sağ bacak uyluk ön bölgesindeki tendonda yırtık tespit edilmişti. Özel tedavi programı ile tedavisi devam eden Fred’in 6 hafta sonra sahalara geri dönmesi bekleniyor.

 

KASIMPAŞA MAÇINDA SAHALARA DÖNMESİ BEKLENİYOR

Bugün düz koşulara başlayacak olan Fred, 19 Şubat’ta bir kez daha MR kontrolüne girecek ve ardından takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Fred, iyileşme süreci eğer şuanki iyileşme hızında giderse 25 Şubat’ta Kasımpaşa ile oynanacak olan maçın kadrosunda yer alacağı ve forma giyeceği belirtildi.