Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Takıma Uyarı !

Bugün Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Beşiktaş, kazanmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos oyuncularına; ”Yakaladığımız fırsatları kolay harcamayalım. Gollük pozisyonlarda daha dikkatli ve becerili olmalıyız.” diyerek uyarılarda bulundu.

Bugün Gaziantep FK deplasmanına

Trendyol Süper Lig’in 29. hafta kapanış maçında Gaziantep FK – Beşiktaş’ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Galatasaray’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu müsabakayı kazanıp Lig’de üçüncülüğü yakalamak istiyor.

Beşiktaş gibi Gaziantep FK’da üç puanın hesaplarını yapıyor. Gaziantep FK’da Sumudica’nın yerine göreve başlayan Selçuk İnan, ilk sınavını kazanmak istiyor.

FERNANDO SANTOS’TAN TAKIMA UYARI

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos, Pazar günü oyuncularla yaptığı son toplantıda önemli uarılarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a yenilerek camiayı üzdüklerinin altını çizen tecrübeli teknik direktör, Trabzonspor’un kazandığı hafta Gaziantep FK’dan galibiyetle dönmek zorunda olduklarını belirtti.

Fernando Santos takıma yaptığı uyarılarında; ”Derbide şanssız bir yenilgi aldık ve taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Gaziantep’te kazanarak olanları bu kez mutlu etmeliyiz. Yakaladığımız fırsatları harcamayalım. Gollük pozisyonlarda daha dikkatli ve becerili olmalıyız.” açıklamasında bulundu.