Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Kayserispor Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 25.

Trendyol Süper Lig’in 25. hafa kapanış maçında Beşiktaş, Kayserispor’a konuk oldu. Mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Kayserispor – Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

”ÇALIŞARAK GELİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”

” Aslında oyuncularımın sahada gösterdiği mücadele açısından tatmin oldum ama sonuç anlamında tatmin değilim. Rakip takım da çok iyi mücadele etti. Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık. Çok fazla uzun top oynadık ve bu şekilde yapmamalıydık. Sürekli çalışarak bunları geliştirmek zorundayız. Oyunumuza baktığımızda bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu.” ifadelerini kullandı.

”HERKES KADRODA OLDUĞU ZAMAN İYİ OLACAK”

” Dışarıda kalan oyuncularımız geldi, yeni oyuncular geldi, sakatlıktan dönen oyuncular olacak. Herkes kadroda olduğu zaman onlar da bu savaşa katılacak ve mücadele anlamında çok daha iyi olacak.” dedi.

YENİ TRANSFERLERİN PERFORMANSLARI

Takıma yeni katılan Worral, Muçi ve Al-Musrati’nin performanslarını değerlendiren Fernando Santos:” Sadece bu üç oyuncu özelinde konuşmak diğer oyunculara saygısızlık olur. Ben ‘yeni gelen oyuncular’, ‘eski oyuncular’ şeklinde konuşmayı sevmiyorum. Soruyu anlıyorum ama bu konuda konuşamam. Onlar takıma yardımcı olacaklar, eksik oyuncular gelecekler ve herkes takıma yardımcı olacak.” ifadelerini kullandı.