Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Adana Demirspor Maçı Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 22.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş Tüpraş stadyumu’na Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadele 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Şig’in 22. haftasında Beşiktaş – Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 47. dakikasında Adana Demirspor 10 kişi kaldı. Bu zorlu mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

” DEFANSİF ANLAMDA İYİYDİK”

Fernado Santos açıklamasında :” Bugün oyunu kontrol ettik. Maçın hakkı bizdik. Çok fazla fırsat yakaladık. Bir türlü golü bulamadık. Defanfis anlamda iyiydik.  Oyuncularım çok denedi ama gol olmadı. Gol atamadığınız zaman olmuyor. Rakiplerimizi kalemize uzak tuttuk. Denedik olmadı, çalışarak daha iyi olmak için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi.

”ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

Geçen hafta oynanan 4-0  Pendikspor mağluiyetine değinen Santos :” 4-0 ve 3-0 kazandığımız maçlarda son iki maça göre daha az şans bulduk. Son iki maçta daha fazla şans bulduk. Pendik maçında defansif olarak kötüydük. Bu maçta defanfif olarak iyiydik, hücum olarak şansları değerlendiremedik. Geçen haftaya göre çok ilerleme kaydettik.” ifadelerini kullandı.

” SVENSSON ÇIKMADAN BANA ÖLDÜM DEDİ”

Santos :” Bazı oyuncularımızın yorgunluğunu da gördüm. Svensson 90’ıncı dakikada çıkmak zorunda kaldı. Hatta çıkmadan önce bana ‘ Öldüm’ dedi. Semih çok uzun süredir oynuyor. 15 günde 5 maç oynadılar. Bu yorgunluk yapabiliyor. 15-16 oyuncuyla bu süreci yönetmek kolay değil.” şeklinde konuştu.