Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Açıklamalar !

Trendyol Süper lig ekiplerinden

Trendyol Süper lig ekiplerinden Beşiktaş, bugün yeni anlaştığı teknik direktör Fernando Santos’a Tüpraş Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törende Fernando Santos Transfer ve önemli açıklamalarda bulundu.

Santos’un Açıklamaları

Birlik içerisinde çalışarak takım halinde sahada mücadele edebilmek önemli. Samet Aybaba ile telefonda bikaç kez konuştuk. Kendisiyle birlikte çalışacağız. Takım olarak çok iyi bir durumda değiliz ama hep beraber Beşiktaş’ın başarısı için çalışacağız.

Devasa Bir Kulüp

Devasa bir kulübün parçası olmak, burada olmak çok önemli. 120 yıllık bir kulüp. Sadece bu da değil. Kazanılan zaferler, alınan kupalar.. Türkiye’de iki kez rakip olarak bulundum. bir kere İstanbul’da bir kez Ankara’da. İstanbul çok güzel bir şehir. Birkaç kez ailemle tatile de geldim.

İstanbul çok güzel bir şehir. İnanılmaz bir tarihi var. İnanılmaz bir tatku var burada. Portekiz’e çok benziyor. Burası harika bir ülke. Burada çok iyi işler yapmak ve başarılar kazanmak istiyorum. Süleyman Saba’nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız.

Bazı Pozisyonlara Oyuncu Almalıyız

Bazı pozisyonlara oyuncu almamız lazım. Bunu çok konuşmayı seven biri değilim. Başkanımız karar verecek. En iyi çözümleri bulacağız. Beşiktaş’ın artık iyi çözümlere ihtiyacı var. Dünyanın en iyi ekibi diyemeyiz kendimize ama gerçekleri görerek, ileri gitmemiz lazım. Son maçları gördüm, genç oyuncuları izledim. Semih Kılıçsoy iki gol attı. Bu anlamda iyi gençler var. Onların üzerinde de çok önemli planlarımız var. Sihirli bir değnek yok. Dün gece geldim, bu sabah sağlık kontrolü, şimdi basın toplantısı. Sonrasında Rize’ye maça gideceğiz. En hızlı şekilde her şeyi organize edeceğiz.

Gedson Fernandes’le  Alakalı Sözleri

Gedson Fernandes’i 4 yıl önce Portekiz Milli Takımı’na ilk kez ben çağırdım. Çok yetenekli bir oyuncu, çok büyük bir profesyonel. Bizim için çok önemli bir oyuncu. İyi olmaya devam edecek.oyuncular üzerinde bireysel konuşmayı seviyorum.Yanlış anlaşmalar olabilir. Türk, Portekizli birçok oyuncu tanıyorum. İyi idman yapmayan, iyi oynayamayaz. Herkez kendini değerli hissedecek. Ricardo Quaresma inanılmaz bir oyuncu. EURO 2016’yı kazandığımızda çok önemli bir yeri vardı. Ama her maçta oynamadı. Taktiksel durumlarda oyuncuyu oynatmayabilirsiniz ama bu önemsiz olduğu anlamına gelmez. Önemli olan, her oyuncunun Beşiktaş formasını giyerek gururlu olması.