Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Açıklamalar !

Dün akşam Ziraat Türkiye

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. turunda Beşiktaş – Eyüpspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş 4-0 kazandı ve mücadeleden sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupasının 5. tur mücadelelerinde Beşiktaş – Eyüpspor’u konuk etti. Mücadeleyi Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş 4-0 kazandı. Bu sonuç ile Beşiktaş 16 turuna yükselmeyi başardı.

Müsabakadan sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

FERNANDO SANTOS’UN AÇIKLAMALARI

” İlk yarı için zayıf oynadığımızı söyleyebilirim. Az pozisyon bulduk. Eyüpspor Futbol oynamayı biliyor. Arda Turan’ı da tebrik ederim. İyi bir takım yaratmış. İkinci yarı bunları düzelttik. Daha hırslıydık ve daha beraber oynadık. Oyuncumuzla hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim.

Henüz az sayıda idman yaptık. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Zamana ihtiyacımız var. Oyuncularımla daha fazla idman geçirmeye ihtiyacım var. Geliştirmemiz gereken çok şey var.” dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

” Önemli olan şu an destek görmek. Bu kadroyla elimizden geleni yapmak olacak. Samet Bey ve Başkan ile zaten konuşuyoruz. 3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz. Ama spesifik olarak oyuncularla ilgili yorum yapamam. Basın istediği her şeyi yazabilir.” dedi.

Cedric Soares sorusuna cevap veren Santos;” Kimse gelmedi. O yüzden yorum yapamam.” sözlerini sarf etti.