Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos; ‘Taraftarımızdan Özürdiliyorum’

Trendyol Süper lig’in 29. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Müsabakayı ev sahibi takım Gaziantep FK 2-0 kazanmayı başardı. Müsabakadan sonra Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Fernando Santos’ta açıklamalar geldi.

Trendyol Süper lig'in 29.

Trendyol Süper Lig’in 29. hafta kapanış müsabakasında konuk olduğu Gaziantep FK 2-0 mağlup olan Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan açıklamalar geldi.

Fernando Santos’un açıklamaları; ” Takımın hocası olarak taraftardan özürdiliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü  bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da deliştirmeye çalışacağız.’‘ dedi.

Fernando Santos sözlerinin devamında; ”Rakip bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyiydiler. Bizim hatalarımızdan faydalandılar. Sorumluluk hoca olarak öncelikle her zaman benimdir, sorumluluğu ben aşlırım. Taraftardan özür diliyorum bu nedenle. Rakip daha fazla çalıştı, bizim hatalarımızdan faydalandı. Biz de fırsat yarattık ama yeterli değildi. İçeride oyuncularla konuştuk. Daha başka bir performans göstermemiz gerekiyor. Bunları herp konuşuyoruz zaten. Rakibin önce ne yaptığını anlattık ama bugün istediklerimiz gerçekleşmedi. Taraftarımızdan özürdiliyorum.” açıklamasında bulundu.