Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos, Semih Kılıçsoy’u Aradı Ve Motive Etti !

Bu sezon Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta gösterdiği performansıyla A Milli Takım’a yükselen Semih Kılıçsoy’un maç seyati öncesinde ani bir kararla Ümit Milli Takımına gönderilmesi Beşiktaş tarafından büyük tepki gösterildi. Beşiktaş Yönettimi, tarafatarlar ve herkes bu durumua isyan etti. Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos’ta Semih kılıçsoy’u arayarak özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu sezon Süper Lig

Bu sezon Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta gösterdiği performansıyla A Milli Takım’a yükselen Semih Kılıçsoy, A Milli Takımı’na davet edilmişti. Ancak Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy’u Macaristan oynayacakları müsabakanın kadrosuna dahil etmemişti.

Ayrıca önceki gün Macaristan maçı yolculuğunda şok bir olay yaşanmıştı ve Semih Kılıçsoy ‘la Ahmetcan Kaplan, A Milli Takım kadrosundan çıkartılıp Ümit Milli Takımına yollanmıştı.

SANTOS SEMİH’İ ARADI

Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Fernando Santos, alınan bu ani karardan sonra oyuncusu Semih Kılıçsoy’u telefonla aradı.

Tecrübeli teknik adam Semih’i arayaıp ona Türkçe, ”Alo Semih, ben Santos. Üzgünüm.” diyerek sözlerine başladı ve tercüman aracılığıyla konuşmasına devam etti. Portekizli teknik direktörün futbolda genel olarak bunların olduğunu ve bunları aşmanın en iyi yolununda iyi çalışıp sahada cevap vermek olduğunu bildirdi.