Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu !

Trendyol Süper lig’in 27.

Trendyol Süper lig’in 27. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor’a konuk oldu. Mücadeleyi konuk takım Beşiktaş 2-0 kazandı. Mücadeleden sonra Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos mücadele ve Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Müsabakadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fernando Santos şu cümleleri kullandı.

Fernando Santos; ”Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Yine de bahsetmemiz gereken şeyler var. Rakibimiz kontra atak oynayan bir takım. Onlara çok fazla kontra atak şansı verdik. Düzeltmemiz gereken şeyler var. Çok top kaptırıyoruz. Topa daha fazla hakim olmamız gerekiyor. İyiye giden şeyler var tabii ki ama çalışacağız. Rakip gol bulsaydı belki işler sıkıntıya girebilirdi.” sözlerini sarfetti.

Tecrübeli teknik adam sözlerinin devamında; ”Topa daha çok sahip olmalıyız. Bizi büyük takım yapan şey bu. Orta seviye takımlar hep topun peşinden koşar. Çalışarak oyunu kontrol etme ve ritmi kontrol etme konularını geliştireceğiz. Maçın bazı anlarında bu konularda sıkıntı yaşadık. Bazen idmandaki şeyler sahaya yansımıyor.” dedi.

GALATASARAY DERBİSİ HAKKINDA;

Oynanacak Galatasaray derbisi hakkında Santos; ”Sadece Konyaspor ile kupa maçımızı düşünüyoruz şu an. Derbi kısmını Konyaspor maçından sonra konuşuruz.” ifadelerini kullandı.