Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos Beşiktaş’tan Ayrılıyor Mu? İşte Açıkladı !

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Müsabaka Başakşehir’in son dakika attığı gol ile berabere tamamlandı. Zorlu müsabakanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 31.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Müsabaka Başakşehir’in son dakika attığı gol ile berabere tamamlandı. Zorlu müsabakanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Fernando Santos’un dğerlendirmesi;

”MAÇI BİTİREBİLİRDİK”

”Maçı bitirecek pozisyonları yakaldık. 2-0 yapıp maçı bitirebilirdik. Uzatmalara kadar maç 1-0 devam ediyordu ama uzatmalarda topu rakip yarı alana itip orada zaman öldürüp maçı bitirebilirdik. Fakat bunu yapamadık. Görece çok kısa bir oyuncudan, bir korner atışından gol yedik. Önemli bir galibiyet olacaktı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.”

”AKTİF OLMALIYDIK ”

”Daha aktif olmalıydık. Maçın son dakikaları çok önemliydi ve daha konsantre olmalıydık. Topun kalemize gelmesini engelleyemedik.”

”PLANIMIZ BÖYLE DEĞİLDİ”

”Rakibimiz bizden daha çok topa sahip oldu ama bizim planımız böyle değildi. Topla iyi, kaliteli ayakları olan ofansif oyuncularla maça çıkmamız, topa sahip olup oyunu domine etmek istediğimizden kaynaklıydı fakat olmadı, bunu başaramadık.”

”HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ”

”Maça kaliteli ve ofansif poyuncularla başladık. Planımız topa sahip olan bir oyun oynamaktı. Rakamlara bakarsak bunu başaramadık. 1-0’ı bulduk, rakibimize fırsat vermedik. Rakibimiz sabırlı oynadı, buradan onlara teşekkür ediyorum. Topa sahip olmakta zorlanınca geriye çekildik. İkinci golü bulup maçı bitirebilirdik ama başaramadık. Tüm ekip kazanmayı umuyorduk. Hayal kırıklığı yaiıyoruz.”

BEŞİKTAŞ GELECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Fernando Santos Beşiktaş’ta ki geleceği hakkında, ”Bu bana bağlı bir durum değil. 1.5 yıllık bir kontrata imza attım. Buraya bir proje için geldim. Bu sadece bu sezon için değil. Burada en iyi şekilde lig bitirmek ve Türkiye Kupası’nı alma haedefimiz var. Bu takım bu sene 4 hoca değiştirdi. Zaten bunun bilincindeydim. Sene başından beri bundan bahsetmedim. Zaten takımın ne halde olduğunu herkes biliyor. Asıl gelme sebebim önümüzdeki yılın projesi. Takımın neye ihtiyacı var, hangi oyuncular gitmeli, kalmalı… Benim Beşiktaş ile ile ilgili en büyük hedefim önümüzdeki yılı planlamak. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ben kariyerimde bu tarz durumlarla karşılaştım. Ben yönetime güveniyorum. Tabii ki yönetimin başka bir planı vardır, farklı olabilir. Yönetime inanıyorum, onların da bana inandığını biliyorum. Beşiktaş gibi bir takımı hak ettiği yere taşımak için buradayım. Sağlam adımlarla önümüzdeki yıl planlamamız gerekiyor.”

”SONUÇLARDAN MUTLU DEĞİLİM”

Sonuçlardan asla mutlu değilim ama ilk geldiğimiz dönemlere göre iyi giden şeylerin olduğunu söyleyebilirim. Galatasaray ve Antalyaspor maçlarını kaybettik evet ama kaybedecek bir oyun oynamadık. Taraftarın mutsuz olduğunu biliyorum ama artık savaşan, şampiyonluğa yürüyen takımın neye ihtiyacı olduğunu net şekilde biliyorum.”