Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferdi Kadıoğlu’dan Transfer Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Gaziantep FK – Fenerbahçe müsabakasından sonra Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’ndan açıklamalar geldi. Genç oyuncu geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye kupası’nda Fenerbahçe konuk olduğu Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’ndan geleceği hakkında açıklamalar geldi.

Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

Ferdi Kadıoğlu’na sorulardan birisi ise Sacha Boey’in Bayern Münih’e transferi ve Avrupa devlerinin kendisinin de ilgi duymasına yönelik soruya;

” Benim için en önemlisi Fenerbahçe. Kupalar için savaşıyorum. Bunun için buradayım. Sonrasında neler olur bilemeyiz. Transferi düşünmüyorum. Benim şu andaki amacım kazanabileceğimiz 4 kupayı kazanmak. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” ifadelerini kullandı.

FERDİ’NİN PİYASA DEĞERİ

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe forması ile bu sezon 32 müsabakaya çıktı ve 2 gol, 3 asist katkısı sağladı takımına. 24 yaşındaki genç futbolcu’nun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro olarak gösteriliyor.