Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferdi Kadıoğlu Sahalara Geri Dönüyor!

Bu sezon Fenerbahçe’den Brighton’a transferinin ardından hemen sakatlanan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, yaşadığı sakatlığı atlattı ve 2 gündür takımı ile birlikte çalışmalara başladı. Sakatlıktan dönen Ferdi’nin İngiltere Premier Lig’in 4. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Ipswich Town ile oynanacak müsabakada kadroda yer alması ve teknik direktör Fabian Hürzeler’in şans vermesi halinde yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkması bekleniyor.

Bu sezon Fenerbahçe'den Brighton'a

Bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, resmi mücadeleye çıkmadan yeni takımında antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalardan bir süre uzak kalmıştı. Sakatlığı atlatan milli futbolcu, yeni takımıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

IPSWICH TOWN MAÇINDA KADRODA

Sakatlık nedeniyle A Milli Futbol Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi’nde Galler ve İzlanda ile oynanan karşılaşmaların kadrosunda da yer almayan 24 yaşındaki futbolcunun son durumu sevindirdi. The Athletic’in haberine göre sakatlığını atlatan Ferdi Kadıoğlu, Brighton’ın Ipswich Town ile oynayacağı maçın kadrosunda yer bulacak.