Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferdi Kadıoğlu Bonservis Rekoru Kırabilir

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO)

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO) 2024’te gösterdiği performansıyla kendisini takip eden kulüpleri etkileyen Ferdi Kadıoğlu’nun en önemli talibi Borussia Dortmund. Alman ekibinin, A Milli futbolcu için yapmış olduğu 20 milyon euroluk teklifi güncelleme kararı aldığı ve bu rakamın yükseleceği iddia edildi. Dortmund’un bonservis teklifinin 22.5 milyon euronun üzerine çıkması halinde Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig’den transfer olan en pahalı yerli futbolcu olacak.

Fenerbahçe’de oynadığı sezon ile Avrupa’nın birçok devini arkasına takan Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund’un inadı devam ediyor.

Alman kulübü, milli futbolcunun EURO 2024 performansını izledikten sonra Fenerbahçe’ye yapmış olduğu ilk teklifini güncelleme kararı aldı.

Sabah’ın haberine göre Borussia Dortmund, Ferdi için yaptığı 20 milyon euroluk teklifin üzerinde bir teklifte bulunması bekleniyor.

Alman kulübünün, bu yeni teklifinin Fenerbahçe tarafından onaylanması halinde Ferdi Kadıoğlu’nu ikna etmeye çalışacak. Transferin 22.5 milyon euronun üzerinde bir bonservisle gerçekleşmesi halinde Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig tarihinde transfer edilen en pahalı yerli futbolcu olacak.

Ferdi Kadıoğlu, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 51 maçta görev aldı.

Milli Futbolcu bu mücadelelerde 4.324 dakika süre oynarken 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.