Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenomen Furkan Ağluç’un Azerbaycanlı Nişanlısı Nia Kurbanova, Arduç’u Asansörde Aldatma Videosunu İzle!

Sosyal medyada hesabı olan

Sosyal medyada hesabı olan TikTok’ta çobanlık yaptığı esnada çektiği videolarla fenomen olan Furkan Ağluç genç, kendisi gibi fenomen olan Azerbaycanlı Nia Kurbanova ile nişanlanmıştı. Çift evlilik hazırlıkları yaparken, Nia’nın asansörde bir erkekle öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı.

Çobanlık yaparken çektiği videoları sosyal medya hesabı TikTok üzerinden paylaşarak fenomen olan Furkan Ağluç, kendisi gibi TikTok fenomeni olan Azerbaycanlı Nia Kurbanova ile nişanlanmıştı. Azerbaycanlı fenomen Nia’nın asansörde başka bir erkekle öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı. Ağluç görüntülerle ilgili, “Çok sevmiştim, harcanan ben oldum” dedi.

“ÇOK SEVMİŞTİM, HARCANAN BEN OLDUM”

Çobanlık yaptığı esnada içerik üreterek TikTok’ta paylaşan ve fenomen olan Furkan Ağluç isimli genç, Azerbaycanlı TikTok fenomeni Nia Kurbanova ile aşk yaşıyordu. Yüzük takarak nişanlanan fenomen çift, aldatma skandalı ile gündeme geldi. Nia Kurbanova’nın asansörde başka bir erkekle öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı.

Nia Kurbanova’nın başka bir erkekle öpüştüğü görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yıkılan Ağluç, “Çok sevdim,, evleneceğim kadın budur dedim ama yalanmış. Harcanan ben oldum” dedi.