Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’ye Cengiz İçin Sürpriz Takasa Teklifi !

Süper Lig devi Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen milli futbolcu Cengiz Ünder’in geleceği merak konusu olurken, Cengiz için Fenerbahçe’ye sürpriz bir takas teklifi geldi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’de transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Manchester United’den Sofyan Amrabat’ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, bu sezon kadroda düşünülmeyen isimlerle de yollarını ayırmaya devam ediyor.

Bu durumda takımda son olarak Miha Zajc, Luan Peres ve Rade Krunic ile yollar ayrılırken, Milli futbolcu Cengiz Ünder’de takımda bu sezon düşünülmeyen isimlerden birisi olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

TAKAS TEKLİFİ

Fenerbahçe’de forma giyen Cengiz Ünder’in ismi Rus kulüplerle anılmaya devam ediyor. Spartak Moskova’nın teklifi Cengiz tarafından reddedilirken şimdi de Krasnodar talip oldu. Rus basınında çıkan habere göre Krasnodar deneyimli oyuncu Cengiz Ünder için Fenerbahçe’ye Aleksandır Chernikov ismini önerdi. Ancak sarı-laciverti takım bu teklife sıcak bakmadı.

GÜNCEL DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Krasnodar’da ön libere mevkinde forma giyen Aleksandır Chernikov’un güncel piyasa değeri 5 milyon euro. 24 yaşındaki futbolcu Rus kulübünde bu sezon 10 maçta görev aldı.