Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den, Galatasaray’a Transfer Çalımı!

Kulübün başına Jose Mourinho’yu getiren ve önemli transferlere imza atmaya hazırlanan Fenerbahçe’de, bir yıldız isim transferinde sona yaklaşıldığı iddia edildi.

Kulübün başına Jose Mourinho'yu

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Gelecek sezon ilk etapta jose Mourinho ile anlaşan Fenerbahçe, transfer döneminde ise Levent Mercan, Çağlar, Cenk, Oğuz Aydın ve son olarak ise Saint Maximin’i kadrosuna kattı. Fenerbahçe Kulübü’nün önemli bir transferi bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE, MANCHESTER UNİTED İLE ANLAŞMAK ÜZERE

TRT Spor’dan Barış Yurdseven’in yapmış olduğu habere göre; Sarı-laciverti takım son olarak Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat ile anlaşmak üzere.

ERDEN TİMUR ANLAŞMIŞTI

Geride bıraktığımız günlerde futbol yorumcusu olan Uğur Karakullukçu, kendi YouTube kanalında yapmış olduğu bir programda Galatasaray’ın eski Başkanvekili Erden Timur’un Sofyan Amrabat transferi için takımı ile 6 milyon euro’ya anlaşmaya vardığı, fakat Galatasaray başkanı Dursun Özbek’in bu transferi veto ettiğini iddia etti.

GALATASARAY’IN ESKİ OYUNCUSUNUN KARDEŞİ

27 yaşındaki Fas’lı oyuncu Sofyan Amrabat’ın abisi Nordin Amrabat, daha öncede Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve Galatasaray formaları giymişti.

FENERBAHÇE 4 TRANSFERİ TAMAMLADI

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin şuana kadar, Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan, Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, Beşiktaş’tan Cenk Tosun ve Al Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin transferlerini tamamladı.