Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Aspor’a Ambargo! Hiç Bir Tesise Aspor Giremeyecek!

Fenerbahçe ile ilgili “Balon

Fenerbahçe ile ilgili “Balon gibi şişirildi” diye yorum yapan A Spor yorumcusu Ozan Zeybek ile ilgili Fenerbahçe’den açıklama geldi. Fenerbahçe Zeybek’in haddini aştığını belirterek, “Aynı kanaldan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisi hiç bir tesisimize kabul edilmeyecek” dedi.

https://www.dailymotion.com/video/x8q5u02

Fenerbahçe ile ilgili “balon gibi şişirildi” diyerek yorum yapan Aspor yorumcusu Ozan Zeybek yanında getirdiği balonu şişirerek “Bakın bu balonun hayatı neye bağlı” deyip iğne ile patlattı. Zeybek’in bu hareketine tepki gösteren Fenerbahçe cephesi yeni bir karara imza attı.

FENERBAHÇE’NİN A SPOR HAKKINDAKİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe cephesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır.

“AYNI EKRANDAN ÖZÜR AÇIKLAMASI YAPILMADIKÇA…”

Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddi aşan bu tavırdan hareketle; Aynı ekrandan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.