Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de İlkay Gündoğan Bombası !

İspanyol basınından olan Todofichajes’te çıkan habere göre Fenerbahçe’nin deneyimli çalıştırıcı Jose Mourinho, İlkay’ı istedi, takımın yöneticisi Acun Ilıcalı ise bu transferin gerçekleşesi için çalışmalara başladı. İşte detaylar…

İspanyol basınından olan Todofichajes'te

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

İspanyol medyasından yıldız futbolcu İlkay Gündoğan ile ilgili flaş iddialar geldi. Todofichajes’te çıkan habere göre Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho, orta saha için Fenerbahçe yönetiminden Türk asıllı alman yıldızı istedi.

Mourinho’nun bu istediği üzeine yönetici Acun Ilıcalı’nın, çalışmalara başladığı ifade edildi. Haberde, İlkay’ın Barcelona’da mutsuz olduğu, Galatasaray’ın da İlkay ile ilgilendiği ancak henüz resmi girişimlerde bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan gece oynan Real Madrid ile Barcelona hazırlık maçından sonra Arda Güler ve İlkay Gündoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Defensa Central’ın haberine göre, Arda Güler, İlkay’a, ” Abi Galatasaray’a gidecek misin?” diye sordu. İlkay ise cevab olarak, “Henüz karar vermedim. Ne olacağını göreceğiz.” dedi. (Fanatik)