Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de Dzeko, Tadic ve Mert Hakan Yandaş’dan Taraftara Mesaj!

Süper Lig devi Fenerbahçe’de kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş önemli açıklamalarda bulundu

Süper Lig devi Fenerbahçe'de

Süper Lig devi Fenerbahçe’de kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş önemli açıklamalarda bulundu.

DZEKO’NUN AÇIKLAMALARI

“Gelmeden önce Mert Hakan’ı duymuştum. şaka yapıyorum tabii ki Fenerbahçe hakkında çok şey duydum. Bilinirliği çok yüksek bir takım. Hem ligi hem Fenerbahçe’yi iyi bir şekilde biliyorum. ama farklı bir ülkede olduğunuzda Türkiye hakkında farklı şeyler duyuyorsunuz. Geldikten sonra benim için sürpriz olacak şey çok gördüm. Çok büyük bir kulüp Fenerbahçe. Bu kadar uzun yıllardır şampiyon olmaması için çok üzüzü ama bizler bunun için buradayız. Elimizden geleni yapacağız.”

“BÜYÜK KULÜPTE OYNADIĞIMIN FARKINDAYIM”

“Çok fazla branşta başarılı bir şekilde mücadele eden nadir takımlardan birisi Fenerbahçe. Bu da kulübü devasa yapıyor. Çok büyük bir kulüpte oynadığımızın farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Buraya geldikten sonra tesis, stadyum, taraftarlar ne kadar lbüyük olduğunu gördük. Bu kadar vüyük bir kulüpte olduğumuz için gurur duyuyoruz.”

“BİRLİK OLURSAK BAŞARILI OLURUZ”

“Tarafatarlar, bizim için en önemli şey. Birlik olursak başarılı oluruz. Bize inansınlar ve desteklesinler lgeçen olduğu gibi. Tarafatarın desteği çok önemli. Önemli olan zor alanlarda birlik olmak. Her oyuncu için taraftarın desteği çok önemli. Benim için de çok önemli. Bize daha fazla inanç, öz güven veriyorlar. Hepimiz elimizden geleni yapmalıyız ve yapacağız.”

DUSAN TADIC’IN AÇIKLAMALARI

“Fenerbahçe hakkında çok şey biliyordum. Fenerbahçe, Avrupa çapında büyük bir takım. Çok fazla oyuncu burada oynadı. Bunlar, gelmeden önce ilk düşüncelerimdi. Tarafatar hakkında da çok fazla iyi şey duyuyordum. buraya geldikten sonra ne kadar büyük bir kulüp olduğunu görüyorsunuz.”

“GERÇEKTEN BÜYÜK KULÜP”

“Bu kadar çok branşta başarılı bir şekilde mücadele etmek çok az kulüpte olan bir şey. Bizler çok büyük bir aileyiz. Gelmeden önce ne kadar büyük bir kulüp olduğunu söylemişlerdi, gerçekten böyle oldu. Tarafatarımız harika destek gösteriyor. zaman zaman düşüş yaşasanızda da o desteği gördükten sonra kendinizi yukarıya çekmeye çalışıyorsunuz”

MERT HAKANYANDAŞ’IN AÇIKLAMALARI

“Zaten birçok defa rakip olarak gelmiştim stadyumumuza. En etkileyi atmosferin burada olduğunu hissederdik. onu konuşurduk. bu, geçen sene de üst seviyedeydi. İnanılmaz etkileyici bir atmosferi var. bu tutku, biraz olsun baskı ama bizi ateşleyen bir yapıya sahip. Birlikte olduğumuzda bunun örneklerini gösterdik. Fenerbahçe’ye gelemden önce büyüklüğünü herkesin bildiğini düşünüyorum. Her branşta şampiyonluk hedefleyen bir yapı var Fenerbahçe’de. Bu zaten büyüklüğünü gösteriyor.”

“KAZANAMAYACAĞIMIZ SAVAŞ YOK”

“Dünya Fenerbahçeliler Günümüz kutlu olsun. 3 Temmuz ve geçen sene yaşadıklarımız olsun ben camianın birlikteliğini vurgulamak istiyorum. Birlikta olduğumuzda kazanamayacağımız savaş yok. Bu camianın birlikteliğini çok seviyorum”