Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Fenerbahçe ve Galatasaray İstiyordu: Yeni Takımı Belli Oluyor !

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gündeminde olan Joao Felix’in yeni adresi belli oluyor. İşte haberin ayrıntıları…

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yakından takip ettiği Portekizli yıldız oyuncunun transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

24 yaşındaki genç oyuncuyu kadrosuna katmak için birbirleriyle yarışan iki dev kulüp, oyuncu ile ilgili gelişmeleri ıyakından takip ediyordu.

Geride bıraktığımız sezonu Barcelona’da kiralık olarak tamamlayan yıldız futbolcu Joao Felix, sezonun bitiminde atletico Madrid’e geri dönmüştü.

İspanyol devi Barcelona forması ile çıktığı 44 maçta 10 gol ve 6 asist katkısı sunan genç oyuncu, birçok avrupa devinin radarındaydı.

 

Ferbahçe ve Galatasaray’ı üzecek haber ise bugün geldi. Fabrizio Romano’nun yaptığı habere göre Joao Felix, 2023 kış transfer döneminde kiralık polarak gittiği Chelsea ile anlaşmak üzere.

Geçmiş dönemde kiralık olarak gittiği Chelsea forması ile 20n maçta 4 gol kaydeden Joao Felix’in Chelsea’ye gitmesi halinde Sterling’in başka bir kulübe gönderileceği ise dedikodular arasında yer alıyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT