Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe TFF’nin Teklifine Restini Çekti !

Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek final maçı nedeniyle Süper Kupa’nın ertelenmesi için TFF’ye başvuruda bulunmuştu. Ancak Tütkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe’nin bu teklifini reddetmişti. Fenerbahçe’ye başkabir teklif yapan TFF, Fenerbahçe’den aldı. İşte detaylar.

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek final maçında Olympiakos ekibi ile yapacağı maç için  Süper Kupa’nın ertelenmesi için TFF’ye başvuruda bulunmuştu.

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe’nin ertelenmesini talep ettiği 2023 Turkcell Süper Kupa maçının daha öncede duyrulan  tarihte oynayacağını açıklamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, ”2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile 2022-2023 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2014 tarihinde duyrulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynananacaktır.” açıklaması yapıldı.

Galatasaray – Fenerbahçe’nin oynayacağı Süper Kupa maçının tarihinin değişmesi sonrası TFF, Fenerbahçe’ye yeni bir eteleme teklifinde bulundu.

TFF KARAGÜMRÜK MAÇINI ERTELEME TEKLİFİ ETTİ

Sabah gazatesi’nin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyanu, Fenerbahçe’ye yazılı bir şekilde, Trendyol Süper Lig’de 14 Nisan’da oynayacakları Fatih Karagümrük maçının ertelenmesi için bir isteklerinin olup olmadığını resmi bir şekilde sordu.

TFF, Fenerbahçe’ye,” Rakibiniz Olympiakos’un 14 Nisan Pazar günü kendi liginde oynayacağı PAOK karşılaşması Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından ertelendi. .Bu konuda TFF olarak Karagümrük maçını biz de erteleyebilriz.” yazısını yolladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün ise TFF’ye gönderdiği yanıtta, ”Karagümrük maçının ertelenmesini istemiyoruz, daha önce de belirttiğimiz gibi 7 Nisan’da Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa Finalinin ertelenmesini talep ediyoruz.” yanıtını yolladı.

Fenerbahçe’nin bu yanıtı sonra Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın ertelenmesi rafa kaldırıldı.