Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Medina Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Süper Lig devi Fenerbahçe, Cristian Medina transferi için Boca Juniors ile anlaşmaya vardı. Arjantinli yıldız futbolcu Fenerbahçe’ye sezonun devre arasında katılacak. Sarı-lacivertli takımın iki üç gün içerisinde Medina transferi için resmi açıklama yapacak.

Süper Lig devi Fenerbahçe,

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

TRANSFERİN ŞARTLARI

Fenerbahçe, 22 yaşındaki oyuncunun transferi için Boca Juniors ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Medina için Boca Juniors’a bonuslar dahil 15 milyon dolar verecek. Boca juniors, Medina’nın sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Sarı-lacivertliler, Medina’nın transferinden dolayı Boca Juniors’ın Arjintin’e ödeyeceği yüzde 20’lik dilimi de ödeyecek.

AÇIKLAMA YAPILACAK

22 yaşındaki Medina ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak Fenerbahçe, Arjantinli futbolcunun resmi transfer duyurusunu bir iki gün içerisinde yapacak.

MOURİNHO’NUN TRANSDE ETKİSİ

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun Medina konusundaki pısrarı 22 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli bir faktör oldu.

PERFORMANSI

2020 sezonundan bu yana Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Arjantin temsilcisinde çıktığı 155 maçta 9 gol attı ve 11 asist yaptı.