Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe – Konyaspor Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve öğrencileri sezonun bitmesine 3 hafta kala hata yapmak istemiyor. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynananacak zorlu maçı Bahattin Şimşek yönetecek ve yardımcıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Peki Fenerbahçe – Konyaspor maçı ne zaman? Fenerbahçe – Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Konyaspor maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig'in 35.

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig’in en çok gol atan takımı olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Rakip fileleri 89 kez havalandırırken kendi kalesinde ise sadece 31 gol gördü. Ayrıca Konyaspor düşme hattından çıkmak için zorlu rakibi Fenerbahçe’den puan almak istiyor. Konyaspor Süper Lig’de oynadığı son iki maçını kaybederken, Fenerbahçe’den puan alıp ayrılmak istiyor. Peki Fenerbahçe – Konyaspor maçı ne zaman? Fenerbahçe – Konyaspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Konyaspor maçı hangi kanalda?

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’de Pazartesi’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Konyaspor – Fenerbahçe karşı karşıya geliyor bu zorlu maç bugün saat 20.00’de başlayacak.

Bahattin Şimşek’in yöneteceği mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertli takım mücadeleyi kazandığı takdirde puan durumunu 92’e çıkartacak.

MAÇIN DETAYLARI

Trendyol Süper Lig’de 35. hafta öncesi kev sahibi Konyaspor toplamış olduğu 36 puanla düşme hattının üzerinde bulunuyor. Bu sezon oynadığı maçlarda 8 galibiyet alan Konyaspor, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı.

Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ise Galatasaray’ın arkasında şampiyonluk takibini sürdürmeye devam ediyor. Lig’de geride kalan 34 haftada 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, toplamda 89 puan topladı.

FENERBAHÇE’DE TOPLAM 2 EKSİK

Fenerbahçe’de Konyaspor maçı öncesinde toplamda 2 eksik bulunuyor. Tedavileri devam eden İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde bu mücadelede forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi , Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko, İsmail Kartal’ın bu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.